Когато разбрах, че Джуди Денч снима втората част на  The

...
Когато разбрах, че Джуди Денч снима втората част на  The
Коментари Харесай

Мариголд Хотел – скоро и втора част!

Когато разбрах, че Джуди Денч снима втората част на  „ The Best Exotic Marigold Hotel ”, плеснах с ръце от благополучие! Гледала съм първата част няколко пъти и се връщам към нея, когато нуждая се от положителна история, въодушевление, лято и кураж. За мен този филм е по-добър от „ Яж, моли се и бит “ и въобще от доста други в тематиката на персоналното преоткриване.

Това, което ми е безпределно обичано в „ Мариголд Хотел “, е, че тук героите са хора в " златната възраст ", а концепцията, че пътуването продължава толкоз, колкото пожелаем, стига сами да си даваме късмет, е скъп житейски урок, поднесен по прелестен метод.

Подведени от реклама на резиденция за пенсионери, всеки притаил своя персонален претекст, тези възрастни хора поемат към Индия. И там, в останките на  пищния колониален хотел „ Мариголд “ откриват ново бъдеще, инфектирани от светлината и цветовете на тази прелестна страна и ентисуазма на младия притежател мечтател.Толкова  усет, деликатност, грациозност, британски комизъм, акцент, образован сюжет, прелестна сценография и същински dream team от именити британски артисти надали ще се случи да видите в живота си, а не щеш ли те се събират за повторно, с цел да ни кажат, че най-после всичко ще бъде наред, а в случай че не е наред, значи още не е краят:)

Втората част на „ Мариголд Хотел “ ще излезе през 2015 година и ще се причисли не какъв да е, а Ричърд Гиър.

А в случай че не сте гледали първата, в този момент е най-подходящият сезон да се заредите с тази доза чиста сила!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР